Onsdagens uppdatering (spoilers)

Ledsen att jag inte har bloggat på länge orkar inte skriva direkt heller e sjuk så.. Ni får lite bilder från uppdateringen då nästan hela Moorland blev förändrad! Själv är jag mycket nöjd med hur de ser ut. Kommer dock sakna alla minnen me de gamla moorland.
 
(OBS) Bilderna visas INTE i perfekt ordning
 
 
Sammanfattning: Det hade hänt två saker i Moorland
1: Mays kusins häst Lynx var här och May skulle passa honom. Men May hade flera gånger tappat bort honom och även massa andra hästar. Lynx skulle skos så han stog över natten hos Conrad. Nästa morgon var han borta. Det vissade sig att han stog uppe vid fyren och det enda sättet att få honom tillbaka till Moorland var genom att tävla mot honom! (Såklart vann jag och Shadow xd) Sen blev allt som vanligt igen och Zoey fick ett par svarta ballerinaskor
 
2: Någon hade stulit Joshs troféer! Han hade letat hela morgonen men han hitta inget. Dektektiven ZoZo såg några fotspår i sanden som hon följde. I slutet av fotspåren hittade hon ett big grönt tyg hängande från ett staket. Det måste vara tjuvens! Senare fick vi reda på att någon hade tagit en paj (eller tårta idk) från gumman bakom Moorland stallet! Hon trodde direkt att det var Tan så vi gick till Tan! Tan berättade att de inte var hon men att hon hade fått en ny ursnygg klocka som också hade försvunnit! Hon trodde direkt att det var Loretta eftersom att hon hade blivit så avensjuk på hennes fina klocka. Men Loretta verkade vara helt oskyldig. Sen hos Conrad fick vi reda på att hans minsta hammare var borta! Han hade aldrig tappat bort ett verktyg innan så detta var skumt. Han berättade om hur en man med solglasögon och luva have varit där men han kunde inte se hans ansikte. Efter att Jenna klurade på saker som ZoZo redan hade listat ut insåg hon ÄNTLIGEN att det var gubbarna på stranden från Dark Core som hade stulit sakerna! Det som ZoZo redan hade räknat ut när hon såg att fotspåren från Josh lede mot starnden. Men Jenna e en nybörjare på detta så vi får ge henne en chans! Iallafall ZoZo sprang ner till stranden där hon pratade men en av dom i Dark Core. Han verkade väldigt mystisk så hon bestämde sig för att övervaka honom. Eftersom att han var så dum och inte ens såg ZoZo så gick han till en båt där han sedan ställde sig vid en maskin och pratade med sin chéf. Efter att dom pratat såg han Zoey (trodde en sekund att han var helt blind men okej) Han sa åt henne att möte henne nästa dag för att ta fast "tjuven" så Zoey sov över. Nästa dag var han helt hyper! Han hoppade direkt upp på stackars Starshadow och sa att hon skulle rida så fort som möjligt upp till fyren.Vid fyren fick Zoey hålla på lite med låset men eftersom att Zoey är så snäll och låter lite "sjuka i huvudet" människor få en chans blev hon träffad i huvudet av något. Hon vaknade sedan upp hos tanten bakom Moorland stallet. Nu var ZoZo rasande hon red direkt till stranden och hittade alla sakerna som tjuven hade tagit. Den lilla fegisgubben hade redan flytt från Jorvik vid det här laget. Som tack fick Zoey en ful hjälm slut!
 
(Dessa uppdragen var faktist ganska kul, ta inte allt seriöst för vill ju skoja lite med er också)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback