Onsdagens Uppdateringen [tjuvkik]

Hej!

Välkommen till denna veckans uppdatering! Vi vet att många av er redan vet det här sedan innan, men nu vill vi officiellt låta er ta del av vår förhandstitt på hösten!

Varje dag kollar vi på Star Stable-högkvarteret in era kommentarer på Facebook och Instagram och läser alla era meddelanden som ni skickar in till Kundtjänst, och vi har hittat en hel del fantastiska idéer.

Vid den här tiden förra året gav vi er en tjuvtitt på allt häftigt som skulle komma under hösten och vintern, och nu tänkte vi göra samma sak. I år har vi jobbat hårt för att få så många som möjligt av era önskningar och drömmar att bli sanna!

Releasedatumen för alla coola grejer vi presenterar kommer att offentliggöras snart, och allt vi berättar om nu kommer att hända innan slutet av det här året!

Vi börjar med det som ni kanske kommer att gilla mest av allt:

Leda hästen!
Att kunna leda hästen! Ni har frågat efter det här så länge och vi har försökt att hitta ett sätt att få det att fungera ur ett tekniskt perspektiv, men nu har vårt fantastiska team av legendariska genier™ fått det att hända!

Att lyssna på era idéer är väldigt viktigt för oss, och detta har varit den högst önskade funktionen på era önskelistor. Vi är glada över att kunna berätta för er att ni definitivt kommer att kunna leda era hästar innan slutet på det här året!

En tjuvtitt med bilder av den nya funktionen kommer snart, så håll ögonen öppna!

Två nya fina hästraser!
Innan slutet av det här året kommer det två otroligt fina nya hästraser, och vi kan avslöja att de också är bland era toppönskningar! Det finns ett nytt stall på Paddockön där du inom de kommande veckorna kommer att hitta en av de nya raserna. Vill du ha fler ledtrådar, kolla in den här videon:Star Stables årliga tillställningar
Vi kommer att ha mycket coola grejer under vårt fjärde födelsedagsfirande, på Halloween och under vårt julfirande! I december kommer det ett antal fina julgåvor såväl som helt nya presenter i spelet, för Halloween har vi ett helt nytt uppdrag plus en massa nya Halloween-gåvor. Vi har även en väldigt speciell födelsedag med fina gåvor och avslöjandet av...

Ett helt nytt område!
Det stämmer! Idag kan vi avslöja att det snart kommer att finnas ett helt nytt område i Jorvik att upptäcka! Men det är allt vi kan avslöja just nu, för en del av vårt födelsedagsfirande är att avslöja detaljerna kring detta! Haha, vi gillar att göra er ännu mera nyfikna. Håll utkik för mera information.

Ett helt nytt område kommer snart till Jorvik!
Ett helt nytt område kommer snart till Jorvik!

Fler detaljer om Jorviks nya område kommer snart!
Fler detaljer om Jorviks nya område kommer snart!

Vårt födelsedagsfirande börjar imorgon!
Vi gör vår 4:e födelsedag extra rolig genom att dela ut Star Coins till er! Håll koll på vår YouTube-kanal för mera information och roliga videos.

Dags att fira Star Stables 4:e födelsedag!
Dags att fira Star Stables 4:e födelsedag!

Den här veckans roliga uppdrag
Felicity håller på att förlora förståndet... Hon är det senaste offret för Jorviks märkliga djurförsvinnanden och hon behöver din hjälp! Trava över och hjälp henne att hitta sin älskade kanin innan hon blir galen!

Hitta Felicitys långörade vän!
Hitta Felicitys långörade vän!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand väntar på att du ska komma förbi och säga hej! Den här veckan har de slagit upp Hästmarknaden i Västkobbens Fiskeby, och de skulle tycka det var kul om du kom förbi!

Helt ny utrustning och nya kläder!
Styr kosan mot Gallerian där hyllorna är staplade med ny utrustning och dekorationer för din häst, det finns även lite nya kläder till dig! Missa inte bussen!

Slutligen...
En hel del av er har redan haft tillgång till en del information om årets höstuppdatering, men det finns faktiskt en sista överraskning! Utöver att kunna leda hästen, ett nytt område, två nya hästraser och en fantastisk födelsedag, Halloween och jul, har vi planerat att göra en till sak, något som ni har önskat mest av allt den här vintern...
 
 
Detta låter ju superkul! Starstable utvecklas fort och nu händer några av sakerna som jag har längtat efter allra mest!
Själv så vet vi nog alla att det är Shire som kommer, den andra hästrasen tror jag är mustang personligen.
Att få leda hästen är något jag har väntat på enda sedan jag började spela starstable, och det ska bli super kul att kunna leda hästen! Det kommer nog bli något jätte bra för event. Tex att man ska leda in och ut hästen från ridhuset i slutet och början av varje event? 
Det nya området! JIPPI!! Vem vet vi kanske kommer kunna köpa egna hus? Det hade varit något riktigt roligt! Verkar som att Jorvik blir mer och mer populärt så nu måste vi ju fixa massa hus och även andra tekniska saker. På toppen av första bilden av det nya området ser det ut som att det är observratioriet. Det kanske inte är det men vem vet? Isånnafall verkar det som att byggnaderna kommer va på Ewervindfälten, eller något liknande.
Tiden går så fort. Snart så firar vi starstables 4de födelsedag! Tiden går så fort när man har kul. 
I slutet så står det att det finns ännu en överaskning! Vad detta är vet jag inte själv och det är såklart att det är svårt att komma på. Vem vet vad det kan va? Att kunna rida bak på varandras hästar, att kunna tölta på en islandshäst? Ja detta var nog ganska stora saker men ni förstår vad jag menar.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback