Pandoria?

Har precis märkt att jag blivit väldigt lat. Av 27 hästar har jag 19 att levla, jag vet helt otroligt. Kanske därför jag ses rida typ samma hästar hela tiden? Problemet är väll igentligen att jag inte haft någon att levla med. Jag sitter mycket hellre och pratar med någon på skype samtidigt som man levlar än gör det ensam. Får väll leta upp någon helt enkelt för måste väll sätta igång nu om jag ska få alla full levlade tillslut. Om ni ser mig kom gärna fram och påminn mig om detta ;).
 


 
Vi har säkert många sett detta innan i Epona. Om man rider uppför en hemlig väg kommer man till dessa häststatyerna. 
 

 
Vi som har spelat SSL Episode 3 vet nog redan om att dessa statyerna föreställer ödesryttarnas hästar. I SSL är det så här det ser ut vid portalen till Pandoria (där Anne är). Anne åker in i Pandoria för att hämta tillbaka sin häst och går de egenom ett sånthär ställe. 
 

Längre fram ser man att det har funnits en annan häststaty få två framhovar står kvar på plattan, dock har någon - eller något tagit bort detta. Kan de har varit våran häst?!
 

 
Allra längst fram finns det en trappa man kan gå upp för, dock tar trappan slut högst upp så den leder inte någonstans. Kan detta vara portalen till Pandoria? Även om den är stängd nu måste den väll öppnas upp i framtiden! är Anne på andra sidan?
 
Kommentera vad ni tror!


Ja!, jag tror absolut att Anne finns där! Om hon inte gör det så är hon nog tillfångatagen av Mr Sands. Älskar väktarnas dal men platsen är ibland också lite läskig! Känns hela tiden som att nån ska hoppa fram.......

Svar: Ja det verkar inte som om det kan vara något annat! Håller med om detdär med att de är lite läskigt faktist, får akta så inte Frip kommer och hoppar på en ;)
Zoey Skylund

2016-04-23 // 11:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback