Uppdateringen V.23

Ledsen för sent uppdaterings inlägg, har varit lite upptagen under den senaste tiden men bloggandet ska förbättras.

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Jorvikisk Urhäst: Ute NU!
Den Jorvikiska Urhästen är här! Under de tidigare veckorna, så har många av er skickat in bidrag till vår episka #MyStarStableHorse-tävling på vår officiella Instagram. Vi bad er att sätta ihop alla möjliga magiska attribut för att skapa din ultimata fantasy-häst. De tre vinnande bidragen från tävlingen är nu tillgängliga att köpa i spelet under en begränsad tid!

Vad är detta för snubbe? Han har tre tokgrymma hästar till salu!
Vad är detta för snubbe? Han har tre tokgrymma hästar till salu!

Gary Goldtooth hittar ni längs vägen som leder till Firegrove, denna kufiska krabat har tre underbara och unika Jorvikiska Urhästar till salu. I de bebyggda områdena och bland civilisationen i Jorviks städer och byar, så kommer hästarna att se ut som vilken vanlig häst som helst. Den Jorvikiska Urhästen älskar däremot att få vara runt på öns vackra landsbygd och natur, och du kommer att märka att något alldeles speciellt händer när de får vara ute och frodas i sina favoritområden: de ändrar färg! Ljuvliga och förtjusande mönster och färger uppenbarar sig som av magi, och det är då som du vet att de är riktigt lyckliga.

INFORMATIONSBLAD OM DEN NYA RASEN:

 Vilken är den nya rasen?
Den sagolika och unika Jorvikiska Urhästen!
 Var kan jag köpa dem?
Från Gary Goldtooth i Firgrove.
 Hur mycket kostar de?
399 Star Coins.
 Vilken level måste jag vara?
De Jorvikiska Urhästarna är tillgängliga från level 1, men du måste vara Star Rider för att kunna ta dig till Firgrove.
 Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp!
 Är den Jorvikiska Urhästen lika snabb som andra hästar?
Nepp. De är lite långsammare, ungefär någonstans mellan en ponny och en vanlig häst.
 Vilka färger kan jag välja mellan?
De tre Jorvikiska Urhästarna som erbjuds i dag, är så vackra att det är omöjligt att beskriva dem med endast ord, så här kan du kika närmre på dem istället: 

Bedårande blå på landsbygden, graciöst gråskimmel i städerna!
Bedårande blå på landsbygden, graciöst gråskimmel i städerna!

Läckert lila på landsbygden, gråskimmel med svart man i städerna!
Läckert lila på landsbygden, gråskimmel med svart man i städerna!

Rafflande röd och svart på fälten, snyggt svart på gatorna!
Rafflande röd och svart på fälten, snyggt svart på gatorna!

Vi hoppas att ni alla kommer att älska dessa unika och fantastiska skönheter! Om du vill vara säker på att du får med dig en hem, så skynda dig, de är endast tillgängliga under denna veckan, och vem vet när Gary Goldtooth kommer att komma tillbaka?

Nya Kläder & Utrustning
Kläm in ett besök i Gallerian denna veckan och spana in de nya och fräsiga sakerna där också!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är i Silverglade under denna veckan och bygger upp sin hästmarknad så att den är redo att öppnas till nästa vecka.

The Star Stable Show
Häng med Matilda och gänget för det sista avsnittet för säsong två av The Star Stable Show, det blir som vanligt spelnyheteEr, men även några av Matildas lite mindre, umm... välpolerade ögonblick!Ha en fantastisk vecka ni alla!
Kramar från Star Stable-gänget.
 

Min åsikt
Efter vårat väntande har vi fått veta vinnaren av My-Starstable-Horse tävlingen som var på instagram för ett par veckor sedan. Då temaet fick in så många ansökningar valde dom tillslut att istället låta alla få chansen att köpa dessa unika hästar! Om ni har följt min instagram har ni säkert sett att en av dessa hästarna fick komma hem till mig samma dag som dom kom till Jorvik.
 
 
Kändes lite som ett måste att köpa just denna hästen då jag själv älskar färgen blå och verkligen ville att de skulle komma en blå häst. Dock har jag inte köpt någon annan av dom och jag tror inte att någon annan av urhästarna kommer få komma hem till mig, iallafall inte denna gången.
Dessa hästarna kommer ju vara kvar bara tills på Onsdag men jag tror själv att dom kommer komma tillbaka ibland, ungefär som sälarna gör. Att dom skulle komma tillbaka till Jorvik fick vi bekräftat om vi pratade med Gary som säljer hästarna. 
 
Många klagade på denna uppdateringen då vissa inte ville ha "fantasyhästar" i spelet. Själv tycker jag detta var lite roligt då de egentligen är vi spelare som har bett teamet om detta, så dom gjorde de för vår skull. Sen är ju hela spelet skapat efter SSL spelen vilket jag inte direkt ser som realistiska spel. Jag har tyvärr aldrig sett än blå, talande ekorre hoppa omkring utanför mitt hus. 
Eftersom att dessa hästarna dessutom inte har dessa speciella färger på många ställen i spelet så borde inte detta vara något som stör folk något otroligt. Hästarna kommer förmodligen vara populära ett par veckor tills folk har tröttnat och en ny hästras kommer. 
 
 
Vad tycker ni om dom nya hästarna, några egna åsikter?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback