» Vildponnysarna!

Vi har nog alla sett dom vilda ponnysarna som galopperar över Sydhoven, idag tänkte jag prata lite om dom!
 
 
 
Själv har vilshästar varit något jag alltid önskat till spelet! Welsh ponnysarna är ju för härliga när man ser dom galoppera omkring i flock så när man fick chansen att köpa sin egen blev man såklart väldigt lycklig, det blev iallafall jag. Andra ponnyraser är något många har velat ha enda sedan dom första ponnysarna kom till jorvik vilket var för ett par år sedan. Vi vet inte än vad för "ras" dom orginala ponnysarna är inspirerade från då dom bara ses som Jorvikisk Ponny. Men jag borde inte vara den enda som tycker dom påminner om shetlandsponnys. Welsh ponnysarna är den rasen som bara fattades på min lista för att få hit alla hästraser jag önskat skulle komma till spelet.
Listan har innan bestått av:
 • Arabhäst
 • Shire
 • Quarter
 • Islandshäst
 • Fjording
 • Nordsvensk
 • Tinker 
 • Andalusier
 • Welshponny
Nu när alla dessa hästar har kommit till spelet vet jag inte riktigt vad för mer raser som jag skulle vilja ha. 
 
Någon jag själv skulle tycka vore något riktigt härligt skulle vara fler vildhästar runt om på jorvik! Varför inte fjordingar som rider över Dinodalen, Quarter hästar som rider över Silvergladefälten eller Islandshästar som rider över öarna i Epona. Det skulle vara så härligt om fler vildhästar skulle kunna komma till Jorvik! 
 
Mina frågor till er idag är:
 1. Vad tycker ni om Welshponnysarna?
 2. Har ni någon favorit av dom?
 3. Har ni några fler förslag på hästraser ni vill ska komma till Jorvik?
 4. Skulle ni också tycka om att fler vildhästar kommer till Jorvik?

» Mina åsikter kring hästraserna

Ska vi prata åsikter? Vi har väll alla en speciell hästras vi bara älskar och någon vi är lite mer besvikna över. Här kommer mina åsiker och som sagt hatar jag ingen hästras utan det är ju bara om jag får välja, så då kör vi!
 
Min favorit ras: Morgan
 
Enda sedan Morgan hästen kom har den varit en stor favorit. Jag älskar rörelserna och animationen något enormt och hoppas verkligen att fler färger av denna kommer i framtiden! För tillfället har jag endast 2 av denna rasen i mitt stall men det kommer helt klart komma hem fler till mig snart!
 
Den jag ogillar mest: Engelskt fullblod
 
Ja jag vet, det är en av dom nyaste hästraserna och alla verkar vara så förtjusta i dom men det är något jag bara ogillar. När dom kom tyckte jag att dom var bedårande och ville såklart ha en av dom, men då hade jag inte råd vilket gjorde att det tog ett tag för mig att köpa en egen. När dagen kom och jag äntligen hade råd var jag såklart jätte glad över att jag äntligen skulle kunna köpa en av dom! Men när jag väll suttit upp blev jag lite besviken. Jag tyckte inte alls om rörelserna eller sättet den gick på överhuvudtaget. Inget illa menat mot Starstable teamet då dom endå lyckades ganska bra men jag tyckte bara benen och halsen såg för långa ut, liksom som att dom töjdes ut när hästen sprang. Att bakdelen gick som i en cirkel när den var i fullgalopp var något jag störde mig på ganska rejält med då jag inte kunde koncentrera mig när den sprang. Dock tycker jag fortfarande rasen är fin och ångrar inte direkt mitt köp.
Men som sagt, inget för mig. 
 
 
 
 
Övriga raser
 
Islandshästen
 
Ett av teamets mest lyckade verk! Dom överträffade verkligen sig själva med denna härliga ras som jag är helt förtjust i. Denna rasen har ju även en extra gångart tölt vilket borde ha gjort det svårare för dom då det är en mycket speciell gångart, Men jag tycker att dom lyckades bra både med hästens rörelser och avatarens sits, perfekt!
 
 
Quarter
 
Ännu ett bra jobb gjort av teamet! Jag tycker formen påminner väldigt mycket om en Quarter häst så det var riktigt bra jobbat! Om jag skulle behöva klaga på något skulle det nog vara den korta galoppen, inte att jag inte gillar den men det är något jag bara stör mig på. Ett stort plus dock till den fulla galoppen då dessa hästar tillochmed drar bak öronen när dom är i hög fart!
 
 
Welsh ponny
 
En av mina persoliga favoriter! Jag vet att många var besvikna på att dom inte var lika snabba som storhästarna men vad skulle vi förvänta oss? Dom har tillochmed ponny i namnet så vi borde ju endå ha förstått från början att dom skulle vara långsammare en andra hästar. Själv älskar jag gångarterna, totalt älskar! Sättet som stegrar på är ju dessutom bara för härligt! 
 
 
 
Shire
 
En av hästraserna som vi väntade längst på! Dessa hästarna blev väldigt populära med en gång, men är det ens konstigt? Vem skulle inte vilja sitta och kolla ner på alla andra intesant? Men dom känns endå lite mer som "skogsmulle" hästar om jag ska vara ärlig. Ja dom är ju fina och så men stora, rent av gigantiska! Med det kommer även klumpiga så inga championat hästar där inte.
 

Jag tycker teamet har lyckats bra med dom flesta av raserna! Hoppas dom fortsätter med detta bra arbetet för ett misslyckat köp är aldrig något man blir glad av.
 
 
 
Har ni någon favoritras eller någon ni gillar mindre? Kommentera! Jag älskar att få höra era åsikter :D!
 

» Uppdateringen V.21

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, som är lite sötare än vanligt!

Nya Welshponnyer!
Varför skulle denna veckas uppdatering vara sötare än vanligt? Ja men kanske för att det har kommit tre nya, helt galet förtjusande Welshponnyer för dig att välja mellan!
 
 
Du kan köpa dom nya welshponnysarna för 790sc
Precis som med de andra Welshponnyerna, så kan du åka och spana in dessa helt nya skönheter hos Eremiten i Sydhoven. Så skynda dig dit och skaffa dig en ny vän! 
 
Nya kläder & ny utrustning
Alla nya saker finns tillgängliga i Gallerians respektive butiker! Så greppa din bussbiljett, åk till affärerna och påbörja din shoppingrunda!
 
Kläder
 
Utrustning
 
 
Hästmarknaden
Eddie and Ferdinand är i Fort Pinta just nu och håller på att sätta upp sin fantastiska resande hästmarknad, så att den är redo att öppnas till nästa vecka.
 
 
The Star Stable Show
Kolla in denna veckas episka avsnitt, där Matilda och gänget ger dig spelnyheter och massvis med mer skoj!Ha en underbar vecka allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Min åsikt
 
 
Det var en okej uppdatering enligt mig. Vi har ju alla väntat på dom andra welshponnysarna såklart som inte kom med dom andra. Kläderna var fina och även benlindorna, grafiken på kläderna har blivit mycket bättre under dom senaste månaderna, tycker ni inte? För mig blir det tyvärr ingen ny ponny dock även om jag blev lite sugen på den vita ponnyn, jag har liksom 17 hästar att levla tyvärr. Men snart så!
 
Vad tyckte ni om uppdateringen? Något annat ni vill ha till spelet? Kommentera!