Uppdateringen V.21

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, som är lite sötare än vanligt!

Nya Welshponnyer!
Varför skulle denna veckas uppdatering vara sötare än vanligt? Ja men kanske för att det har kommit tre nya, helt galet förtjusande Welshponnyer för dig att välja mellan!
 
 
Du kan köpa dom nya welshponnysarna för 790sc
Precis som med de andra Welshponnyerna, så kan du åka och spana in dessa helt nya skönheter hos Eremiten i Sydhoven. Så skynda dig dit och skaffa dig en ny vän! 
 
Nya kläder & ny utrustning
Alla nya saker finns tillgängliga i Gallerians respektive butiker! Så greppa din bussbiljett, åk till affärerna och påbörja din shoppingrunda!
 
Kläder
 
Utrustning
 
 
Hästmarknaden
Eddie and Ferdinand är i Fort Pinta just nu och håller på att sätta upp sin fantastiska resande hästmarknad, så att den är redo att öppnas till nästa vecka.
 
 
The Star Stable Show
Kolla in denna veckas episka avsnitt, där Matilda och gänget ger dig spelnyheter och massvis med mer skoj!Ha en underbar vecka allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Min åsikt
 
 
Det var en okej uppdatering enligt mig. Vi har ju alla väntat på dom andra welshponnysarna såklart som inte kom med dom andra. Kläderna var fina och även benlindorna, grafiken på kläderna har blivit mycket bättre under dom senaste månaderna, tycker ni inte? För mig blir det tyvärr ingen ny ponny dock även om jag blev lite sugen på den vita ponnyn, jag har liksom 17 hästar att levla tyvärr. Men snart så!
 
Vad tyckte ni om uppdateringen? Något annat ni vill ha till spelet? Kommentera!
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback