» Typer av hinder som jag vill se i sso

Med tanke på bristan av banor med hinder och olika typer av hinder över huvudtaget så tänkte jag skriva ett inlägg om dom olika hindrtyperna jag vill se/se mer av i starstable.
 
OBS: Alla bilder på hinder som inte är ifrån starstable har jag tagit från ett inlägg av aftonbladet. Du kan hitta det HÄR
 

Sax/Kryss
 
Det finns några få saxhinder i Epona men skulle dock vilja se dom i paddockar så att man kan hoppa dom utan att behöva delta i en tävling. Något jag tycker är tråkigt är dock att hästen alltid hoppar så otroligt högt över låga hinder men ska försöka att inte klaga på det nu. Lite rolig fakta är att saxhinder är ett jättebra sätt för både ryttare och häst att träna på att komma rakt och i mitten av hindret. Det är därför det oftast är saxhinder som används under nybörjarhoppning eller till när man ska börja hoppa unghästar.
 
Oxer & Trippeloxer
 
Det finns inga "riktiga" oxrar i spelet. Finns några terränghinder som är oxer eller trippeloxer men inga riktiga bomhinder. Vill se både oxrar och trippeloxrar på olika banor i spelet vilket man faktist fick se i dom orginala starstable spelen. Fler längdhinder över huvudtaget hade varit kul att ha i spelet, svårare och mer utmanande hinder.
 
 
Mur
 
Murar ses mest i dom högra klasserna inom banhoppning och skulle vara ett roligt tillägg till starstable. Mest för att det känns som ett utmanade hinder som irl kan ta mycket mod för en häst att våga hoppa. 
 
Grind
 
Grindar är något som inte har kommit till starstable men som jag skulle älska om det kom! En grind är ett grindliknande upprätt hinder. Finns även ett slags grindhinder som heter Franke Slootaake som är ett franskt grindhindar som jag skulle vilja ha i spelet. 
 
 
Svinrygg
 
En svinrygg är som en trippeloxer men dom två yttersta bommarna är i samma höjd och den i mitten är något högre. Finns något liknande hinder vid Valedalesjön men detta är då ett terränghinder inte ett bomhinder. 
 
 
 
Vattengrav
 
Ett hinder som ligger mer på att hoppa långt än högt. Hur underbart hade det inte varit att ha en vattengrav och om man landar tidigare så åker vattnet upp i en splash? 
 
Jag hoppas såklart att utbudet av hinder i speciellt kommer utökas. Vi fick se några nya hinder när den tillfälliga banan i paddocken vid vingårdens trädgård kom men den är ju tyvärr borta nu igen. Vad vill ni se för hinder i spelet?
 

» Uppdateringen och ny häst

Kläder som är perfekta för galoppbanan!
Nya kläder och utrustning
 
I dagens uppdatering så gav starstable oss några nya kläder samt utrustning. Dessa är för galopptävlingar etc.
Jag gillar kläderna men tycker att utrustningen kunde gjorts mycket bättre. Mest pågrund av att jag skulle vilja ha en galoppsadel och inte bara en vanlig med några färger på sig. Dessutom så har jag väntat i evigheter på att galoppbanan ska bli uppdaterad och det har gått några år nu så man blir lite otålig. Kanske låter jätte negativ men är faktist nöjd över kläderna vill dock bara ha en bra anledning för att köpa dom. Hur kul skulle det inte vara om dom gjorde klart galoppbanan? En något större bana än nu med läktare och allt, hur kul hade inte det varit? Att kunna sätta sig på läktaren och kolla på när folk tävlar med sina hästar, hoppas att det kommer snart in i framtiden!
 
Sen så har starstable även valt att fixa fler ridbyxor med rida 5. Är jätteglad över detta för har tröttnat en hel del på dom svarta jeansen som jag rider runt med överallt. Men efter att ha varit inne och kollat så ser jag att jätte många byxor nu har 5 i rida vilket gör mig glad. Kommer säkert använda dom svarta jeansen fortfarande men kul att kunna använda andra byxor också nu utan att gå ner 1 i rida.
 
Medaljerna över anslagstavlorna är fixade. Nu är dom mindre och man slipper få upp vilken medalj man fått varje gång man är klar. Är även tacksam över att vissa tävlingar nu är lättare att få guld medaljen på vilket känns bra för mig då jag inte är den bästa på tävlingar.
 
Ny laddningskärm
 
Är helt förälsakad i den nya laddningskärmen. Denna bilden gör mig bara mer sugen på att se vad mer starstable kan ge oss inom grenen hoppning. Skulle älska att ha fler banor med hinder, fler typer av hinder och fler rivbara hinder som står uppe hela tiden! Skulle även älska att ha riktiga benskydd i spelet!
 
 
 
Förra veckan så kom det en ny hästras till spelet och såklart så köpte jag en! Här är min nya hopphäst Sierra som jag blev helt kär i. Jag älskar skimmlar så kunde inte stå emot att köpa denna, hur fin är den inte!
 
 
 

» Micas försvunna saker