» Arbete och funktioner

Hej!
Nu sitter jag här och bestämde mig för att faktist skriva. Har jobbat varje dag nu från 08 - 19 så har varit så otroligt trött, vilket har gjort att jag inte ens har spelat då jag gått och lagt mig såfort jag kom hem. Men igår och idag var jag ledig så jag tänkte att det var lika bra att passa på. Även om jag fortfarande är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig så förtjänar bloggen lite extra omsorg idag eftersom att jag sedan kommer jobba fram till Söndag igen. 
 
Jag gjorde såklart dom nya uppdragen som kom i Onsdags men jag kände att det inte var nödvändigt att blogga om dom då det var ett återkommande uppdrag. Men jag gillade dom nya kläderna och lyktorna är alltid lika fina att kolla på, speciellt när det är mörkt i spelet!
 
 
En annan funktion som kom som jag har väntat på i evigheter är att kunna klappa sin häst! Jag har spelat sso i flera år och har alltid velat ha den funktionen där man kan visa kärlek till sina hästar. Sen så ser den ju såklart inte helt perfekt ut på alla hästar men jag tycker endå att det är otroligt mysigt. Jag tycker dock att det är tråkigt att man inte kan använda fotofunktionen när man klappar sin häst.
 
 
Jag har dock kommit rätt så långt med mitt levlande! Eller långt och långt det beror ju på vad man själv tycker. Vissa tycker att 2 hästar är mycket att levla och visa tycker att 10 är lite. Men jag har iallafall gått från 12 till 8 nu! Nu måste jag bara fortsätta kämpa och sluta lata mig.
 
Utan att ha så mycket mer inspiration om saker jag kan skriva om så tänker jag avrunda inlägget här. Jag vill inte känna mig tvungen att skriva även om jag vet att ni läsare vill ha mer inlägg. Men jag skriver när jag har tid och inspiration till det så blir det längre och bättre inlägg! 
 

» Värmen

Hej! Jag har inte något påhittigt att skriva om men jag tänkte iallafall uppdatera så att jag kan intala mig själv att jag faktist har lyckats med något idag. Istället för att vara super intressant så ska jag vara ärlig och säga att mitt liv är otroligt trist just nu. Har ont i huvudet hela tiden pågrund av värmen och är otroligt mycket slöare.
 
Något jag faktist gjorde idag dock var att ge mig ut och rida i 29 graders väder.
 
 
Hon var inte heller så glad över vädret. 
 
Jag är egentligen en person som hatar vintern och älskar sommaren men denna värmen är bara jobbig. Foderbristen är enorm och hela jag är full av soleksem efter att ha varit ute i solen för mycket än vad mitt bleka jag tycker är okej. 
 
Man har ju inte direkt insperation till att göra något, varken att levla, blogga eller spela alls. Sen i Augusti så kommer jag jobba på Linköping Horse Show och med denna värmen är jag överlycklig över att sitta i domartornet hela tiden. Dom på banan kommer inte bränna sig lite om det är såhär varmt då. 
 
Relaterad bild
 
 
Jag har dock lyckats att skriva lite på min wattpad. Har alltså lyckats mer mer på en dag än vad jag gjort på en vecka. Sitter just nu och kollar youtube och svettas. Tog dock nyss en kall dusch så jag är inte så varm som jag var innan. 
 
Jag kommer uppdatera igen när mitt mindblock har försvunnit. Men om folk kommenterar med tips om vad ni vill läsa så blir jag såklart tac
 
 
 

» Min blogg under åren

Eftersom att min blogg fyller hela 5 år i December så har jag valt att göra ett inlägg om min resa under tiden som bloggare. 

(null)

Mina första inlägg var egentligen vara bilder med kanske en menings text. Denna var det första inlägget jag la ut och det innehöll två bilder på mig och min ponny. 

(null)

Dom som spelade 2013 kanske känner igen klubbnamnet Water Cobras? Den klubben var inte direkt så proffesionell eller noggrann men den stog mig nära. Egentligen under 2013 så använde sig inte klubbar utan ansökningar eller hemsidor så ofta. Det var väldigt normalt att leta klubb eller söka medlemmar i globala och det var oftast där man hittade sin klubb.  Såklart så fanns det säkert några med hemsidor men det var inte alls som det är idag. 

(null)

2014 så gick jag med i Rainbow Dragons, fan vad jag saknar den tiden. Det är en av dom bästa klubbarna som har funnits på Air Star enligt mig och det är synd att den las ner. 

(null)

Kommer fortfarande ihåg dethär, vi skulle ta hoppbilder men ingen blev bra konstigt nog? Så jag har ett antal fail bilder sparade.

(null)

Det är fyra år sedan Dino dalen låstes upp? Jag kan inte fatta det! Det var en sån stor grej efter att man hade suttit och väntat på att snön skulle smälta i flera år och jag kommer ihåg hur exalterade alla var. 

(null)

Julen 2014, när min blogg fyllde 1 år. Känns som att det var igår när man red runt på sina renar och njöt av snön. Saknar det en del faktist.

(null)

2015 var egentligen när min blogg låg på top. Det var även då som den första hästrasen med nya animationer kom.

(null)

Midsommar 2015. Aka när jag brände upp Nellie Snowgirl
Sen från December 2015 till April 2016 så bloggade jag ingenting. Jag tog en paus för att fokusera på riktiga livet men sen så var jag tillbaka! 

(null)

2016 var ju även när Sydhoven låstes upp. Känns också som igår faktist tiden går så otroligt fort!

(null)

Sen 2017 så tog jag ett helt års paus från både bloggen och spelet. Det var ju inte så länge sen sedan jag faktist kom tillbaka igen? Men nu är jag här aktiv och skriver på nya inlägg! Jag längtar till att se hur bloggen kommer se ut om några år till.