» Klubb och urhästar

Jag börjar dethär inlägget utan att egentligen veta vad jag ska skriva om. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att levla så äntligen är en till häst i level 15! Jag tror att det är sju hästar kvar att levla?
 
 
Joinade även en klubb. Det är ju lite brist på bra klubbar på Air Star just nu så jag har känt att jag får söka mig lite fram. Nu menar jag inte att gå med i en klubb och sedan byte efter en vecka utan jag pratar om att verkligen lära känna en klubb och se om jag trivs eller inte just för att hitta den perfekta klubben för mig. Det går inte att lära sig allt om en klubb bara via hemsidan egentligen utan man måste ha varit med ett tag tycker jag för att få en bra bild av vad det är för slags klubb. Så så ligger det till just nu. 
Jag ville ju verkligen gå med i en klubb då jag börjat spela så aktivit igen, det är nästan lite tråkigt att vara utan klubb. Sen så är det ju inte så lätt att hålla fast vid en klubb när man inte ens är aktiv, var oaktiv i över ett år liksom. Vi får se hur det går.
 
Har inte hittat fler än tre av midsommarblommorna.. Vet inte om jag bara har varit lat eller om jag inte har någon talang för att hitta grejer. Men tre är väl rätt så bra ellerhur? Kommer inte ens ihåg hur många det faktist var men mer än tre var det iallafall.
 
 
 
Starstable la nyligen ut på sin instagram att dom Jorvikiska urhästarna kommer tillbaka imorgon. Ska jag vara ärlig inte så glad över det, ja många är säkert jätte glada över att få chansen att köpa dom men det var lite kul att det liksom var en tidsgräns på att få dom så att bara några hade dom men nu kommer dom tillbaka. Men som sagt kul för dom som inte redan har köpt dom.
 
Bytte även hemstall till Fort Pinta för det är väldigt intressant info ellerhur?
 

» Tips för en snabb levlingsrunda

Hallå! med brist på idéer så tänkte jag skriva ett inlägg om hur ni kan göra levlingen snabb och rolig. Detta är dock bara levlingsrundan jag har och det finns säkert snabbare/smidigare men såhär gör jag.
 

 
 
Vi börjar med dom tre tävlingarna i Mistfall,
rider ner till stallet och tar transporten till Moorland och gör tävlingarna där,
rider till Fort Pinta och gör det racet,
rider och gör tävlingarna i Firgrove,
rider upp och kör dom två tävlingarna vid Valedalesjön,
sedan mot Valedale och dom två tävlingarna där,
upp till Marios bana och sedan ner till galoppbanan,
sedan för att lämna in hos Baronessan,
tar balkongen till Dinodalen och kör den tävlingen,
tillbaka och kör Kanintävlingen, Väderkvarnstävlingen, Steves och Marleys tävlingar,
rider tillbaka till vingården och kör tävlingarna där,
efter det till trädgårdstävlingen,
ridhusets tre tävlingar,
rider vidare till Jasper och kör dom två,
till Gyllenskogen och sedan till gyllenbladsstallet och kör dom tre tävlingarna där,
efter dom tar vi färjan till Jarlaheim och kör tävlingen där,
över till paddockön och sedan till Jorvik stallet,
vidare till gröndal och sedan vidare till Epona,
kör tävlingen vid månskärebyn och sedan den vid new hillcrest stallet,
upp till sydhoven och kör dom två sista tävlingarna där.
 
Det brukar ta cha 1 1/2 timme att levla alla tävlingar
 
Tips för att göra det till något roligt och smidigt
Levla med vänner- att levla med vänner är alltid roligt, det känns som att tiden går snabbare och man kan skratta åt varandras fails.
Lyssna på musik- Sätt på en spellista med dina favoritlåtar. Musik gör allt roligt!
Ha snabba kläder- Det kan vara kul att ha en jätte snygg tävling men för en snabbare levling ta på dig snabb utrustning.
Sätt ett mål- Bestäm dig för att du ska levla upp tex 10 levlar denna veckan. Om man sätter ett mål så är det större chans att det blir gjort.
Köp ingen ny häst förens du levlat dina andra- Ja detta är jättesvårt men det ger dig verkligen insperation till att levla klart så snabbt som möjligt.
Ha kul samtidigt- Se om du hittar några nya genvägar samtidigt som du levlar?
 
 
Vad har du för tricks när du levlar? Berätta för mig i kommentarerna!

» Fortsättning på huvuduppdragen!

Hallå! Så fortsättningen på huvuduppdragen kom igår så ska ju såklart blogga om det. Kommer dock inte skriva dit mina personliga tankar förens i slutet av blogginlägget, enjoy!
 
Bildresultat för spoiler varning
 

 
Vi red tillbaka till Pi då trolldrycken äntligen var klar! Nu var det bara att bege sig tillbaka till Cirkusen
 
 
Nu var det bara att dricka upp och ge sig in! Det visade sig dock att en labyrint skapades istället och vi var tvungna att ge oss in på egen hand. (trollkungen? Labyrint någon? någon? nehe..)
Tillslut så hittade vi ut från labyrinten och fram till Concorde som satt inspärrad i en bur.
 
 
Vi hade dock blivit lekta med av Ydris och han förde in oss i tältet där vi vart tvungna att tävla för våran frithet mot andra. Då fick vi reda på att alla hästarna han hade egentligen var personer från Bobcats! Han förvändlade oss till en guldig häst och den som vann skulle få förvandlas tillbaka till människa. Vi fick även reda på att han kom ifrån Pandoria, intressant information ellerhur?
 
 
Som tur var vann vi tävlingen,Ydris höll sitt ord och förvändlade oss tillbaka till människa igen. Vi bestämde oss för att ge oss tillbaka för att berätta allt vi fått reda på för Evergray. Vi letade upp hans dagbok och fick höra av honom att vi fick hoppas att tiden stog på våran sida. Sen var det slut.
 
Sammanfattning
Egentligen så hade jag förväntat mig mer. Det tog mig knappt 20 minuter att göra allt och vi kom liksom ingen vart enligt mig. Kändes som att det enda man gjorde var att springa en ny tävling som förstås var rolig men endå? Eftersom att den slutade så plötsligt så trodde jag nästan att det var en bugg. Vi får väl hoppas att den fortsätter snart igen?