Nu är dom här!

 

Islandshästarna är här! Vi är så stolta och glada här på Star Stables högkvarter över att kunna ge er den helt nya islandshästen! Vårt fantastiska team av animatörer, designers och programmerare har jobbat dag och natt för att göra den här vackra hästen med sin magiska personlighet och unika gångart. Nu har dagen kommit då den äntligen är här och du kan bli en stolt ägare av en av dessa skönheter!

Bara lite större än en ponny, men med ett stort hjärta!
Från och med idag finns islandshästarna att köpa i tre vackra färger i New Hillcrest i Epona. Det finns mycket att lära om våra nya nordiska vänner, men låt oss börja med att ta reda på mer om deras unika gångart!

Varför trava när du kan tölta?! Islandshästarna har ett helt unikt sätt att gå på: en speciell gångart som kallas 'tölt'. Det kanske inte är det vackraste ordet, men det är det vackraste sättet att röra sig framåt på!
Kolla in videon ovanför den här artikeln för att få se den bedårande tölten! Den här gångstilen är unik för islandshästen, och vi hoppas att du gillar vad våra animatörer har skapat för att få den här speciella gångarten att komma till liv på denna fantastiska häst.