Äntligen!

Nu är jag tillbaka! Eller typ... Eller jag vet inte! Men jag gör ju ett inlägg det är bra va? Aa det har hänt en heeeeeeeeeeeeeeel del sen jag blogga sist jag vet. Men ibland orkar jag inte jag har ett till liv att leva liksom. Vill bara skriva om lite saker som har hänt medans jag har varit borta från bloggen.
 
Jorvik City är öppet! Man kan nu gå dit och det finns underbara kläder och sjukt snygga utrustningar. Nu finns det även en modeshow du kan komma in på. Men bara dom snyggaste och kändaste får komma in där.
 
Zoey Skylund har setts tillsammans med den kända rapparen Raptor! Vi vet inte om detta är början på något men våra fotografer håller koll på saker och vi ska få fram mer om det!
VAD I? NEEEEJ NEEEEEJ! DU GÅ UT HÄRIFRÅN STICK NEJ! GÅ PFFFFT HUR ASSÅ? orkar inte....
 
Hästarna i stallen runt om i jorvik har alla gått till frisören och färgat sig! Detta är en stor nyhet och detta säger Thomas Moorland om detta "Jag är glad att dom gjorde det, den andra färgen var så konstig! Ingen ville ens vidröra hästarna och nu så älskar alla dom. Är glad över att ingen valde färgen rosa bara"
 
ÖVRIGT
.  Det har kommit tre till ponnys men av en annan ponnyras! Dessa ponnys har en stor berättelse bakom sig.
. Zoey Skylund har varit i Skåne och träffat Adriana Lowstreet och Josefine Moonland. Hon sägs nu vara tillbaka hemma igen.
. Zoey har börjat spela minecraft? Det sägs att Zoey snart kanske kommer börja blogga om MC? Är detta sant?
. Water Cobras är öppen på server 2! Kolla in Watercobras.weebly.com
 
TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN!
Haha aa det har varit mycket. Hoppas detta inlägget får er att i alla fall bli lite glada xd! Bye!!!