Uppdateringen

Hej! Vi på Star Stable älskar Halloween, så vi låter Halloween vara ännu längre! Välkommen till veckans uppdatering.

Flickan i skogen
Hon är fortfarande där, och hon är fortfarande väldigt obehaglig! Den här veckan har du en till chans att spela igenom det läskiga Star Stable-uppdraget med Rob och Bob i Gyllenbladsskogen. Men akta dig för den elaka Usiku som är fylld av hat...

Spöktåget!
Om Kärleksbåten är den tråkigaste åkattraktionen på tivolit så är Spöktåget den mest spännande! Rid ut till Silverglades slott för en läskigt rolig åktur på Jorviks egna Spöktåg!
 
 
 Se upp! Läskigheter väntar utmed Spöktågets spår...

Läskigheterna på Spöktåget är möjliga att uppleva för dig som är Star Rider och redan har öppnat upp Silverglades Slott.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand tror att hästarna har lugnat ner sig tillräckligt nu efter allt bus eller godis, så de har öppnat Hästmarknaden i Silverglade. Kom dit och säg hej!

Rådsmannen älskar sin katt
Silvergladebyn har en rymling den här veckan! Rådsmannens katt är på flykt, och han behöver din hjälp för att se till att de återförenas innan något händer hans fluffiga fyrbenta vän! Rid dit och se vad du kan göra för att hjälpa.

Nytt för dig och din häst
Hyllorna i Gallerian är påfyllda med nya kläder för dig och finfin utrustning till din häst. Ta fram din bussbiljett och ta en tur dit för att kolla in allt!

Ha en fin vecka!
Star Stable-gänget


Fin blogg :D

Svar: Tack detsamma :)
Zoey Skylund

2015-11-04 // 12:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback