Onsdags uppdateringen

Hej allihopa! Välkomna till denna veckans uppdatering där vi hittar en främling i stan.

Vem är Mandy?
Beroende på hur man ser det, är en främling bara en vän du inte har träffat ännu. Eller är det någon man inte kan lita på? Du kan inte riktigt säga vilket i det här nya uppdraget där du blir presenterad för Mandy, en främmande flicka med lite för många frågor...


Vad är det med Mandy?
Vad är det med Mandy?

Rid över till Moorland och Bobcats för att se om du kan få grepp om Mandy. För att kunna göra det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha gjort klart det tidigare uppdraget där du kollar in den nya Bobcat-ridbanan.

Nya kläder
Det finns en hel del nya kläder i Gallerian den här veckan, så tid för shopping! Även om det bara blir fönstershopping, så gå och kolla in de gulliga nya kläderna!

Den helt nya Star Stable-launchern!
Idag har den äntligen kommit! Den nya launchern till Star Stable är nu här. Ta en stund för att kolla in de här viktiga punkterna gällande nedladdningen av den nya launchern:
 
 

- Om du har en PC, kommer din launcher att uppdateras automatiskt.
- När du öppnar launchern på din PC kommer den att ta en stund till att uppdatera. Det är viktigt att du har tålamod och låter den uppdatera klart!
- När den har uppdaterat klart kommer den att startas om och du kommer att se det nya utseendet!

- Om du använder en Mac kommer du att behöva ladda ner den nya launchern själv.
- När du installerar den nya launchern kommer den att fråga dig om du vill behålla eller ersätta din tidigare launcher. Välj ersätta.

200 Star Coins kommer att läggas till ditt konto den första gången du loggar in med den nya launchern med ikonen på ditt skrivbord. Vänligen notera att detta är det enda sättet att få dessa gratis Star Coins - om du loggar in med "Spela nu!"-knappen i din webbläsare kommer du inte att få dessa Star Coins till ditt konto.

Om du har problem med installationen så fråga gärna någon hemma för hjälp. Om du behöver mer hjälp, kontakta vår kundtjänst som alltid är redo att hjälpa till!

Hästmarknaden
Den här veckan är Hästmarknaden under uppbyggnad i Fort Pinta.

Ha en fin vecka nu!
Hälsningar från Star Stable-gängetKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback