Uppdateringen V.16

 
Idag bjuder vi på en stor överraskning! Vi släpper ett helt nytt område i dagens uppdatering!

Resan till Sydhoven!
Nu har du ett helt nytt område i Jorvik att utforska! Med fantastiska nya uppdrag, fina miljöer, nya karaktärer att träffa och flockar med majestätiska och vackra vildhästar, tror vi att du kommer att gilla Sydhoven!
 
 
För att komma in i området behöver du hitta delarna för att kunna bygga din egen båt. Du behöver inte oroa dig ifall det här känns svårt, för en vänlig flicka vid namn Elin kommer att hjälpa dig!
 
Elin är här för att hjälpa till.
 

Elin är här för att hjälpa till.
 
James har panik, för fyren som lyser upp vägen till Fort Pinta har slutat fungera. Någonting borta i Sydhoven verkar inte vara som det ska, och det kan till och med vara så att folk är i fara! James är såklart bara orolig för utgången av ekvationen inget fyrtorn = inga båtar = inga turister = inga pengar, men du är redo att hjälpa människorna i Sydhoven!

Vi vill gärna höra vad du tycker om det nya området, så posta din #SouthHoofSelfiepå Instagram eller Facebook och berätta vad du tycker!

För att påbörja de första uppdragen med Sydhoven behöver du vara level 7. Du kommer att få ett ganska maniskt textmeddelande från James när du kan sätta igång.
 
Träffa Eremiten!
En av de första nya vännerna du får i Sydhoven är den underbara men fantasifulla Madison. Hon har aldrig varit utan sitt favoritspel – GEMO – men nu är det trasigt! Det är en lång historia, men det har någonting att göra med kycklingar.

Madison behöver din hjälp med att reparera sitt älskade GEMO!
Madison behöver din hjälp med att reparera sitt älskade GEMO!

En av Madisons vänner vet precis hur man kan laga det, men den här teknikern litarinte på främlingar. Han är också eremit, så han är ganska svår att hitta redan från början. Leta reda på honom och vinn hans förtroende så att han kan hjälpa dig med Madisons GEMO.

Den här mannen är hjälpsam. Eventuellt. Ibland.
Den här mannen är hjälpsam. Eventuellt. Ibland.

Efter att du hjälpt till med några uppgifter och efter lite övertalning kan du kanske få honom att hjälpa till. Eventuellt.

Nya kläder och ny utrustning!
För att fira det nya området har du chansen att hjälpa till med att bygga upp några nya affärer! När de alla är uppbyggda har du möjlighet att lägga vantarna på en del helt nya Sydhoven-kläder och utrustning. Dessa nya grejer kommer också att vara tillgängliga i Gallerian.

Hästmarknaden
Denna veckan hittar du Eddie och Ferdinand i Silverglade där de har satt upp Hästmarknaden!

The Star Stable Show
Kolla in alla nyheter och mycket mer med Matilda och gänget i veckans nya avsnitt av The Star Stable Show!


Zoey gör uppdraget
 
  • Vi fick ett SMS från James där han berättade att vi skulle komma dit med en gång. Väll där berättade han om att fyren på Sydoven hade gått sönder, så han skickade oss tillslut ner för att åka dit med en av hans motorbåtar han hade köpt för turisterna att hyra. Dock var båten trasig och vi träffade Elin som skulle hjälpa oss med att laga den.

  • Efter att ha kämpat med detta var det dax att kasta loss och åka till Sydhoven!
 
  •  Efter att ha pratat med en av byborna har vi fått reda på att dom andra som bodde där har försvunnit spårlöst. Så vi beger oss mot fyren för att leta efter dom.
 
  • Efter att ha klättrar upp i fyren och kollat efter dom ser vi något på en ö en bit bort, det verkar som att dom sitter fast där. 
  •  Så vi beger oss dit! 
 
  • Efter att ha kört tillbaka alla till andra sidan med båten rider vi tillbaka med kvinnan som har hand om fyren!
 
  • Efter att alla har tackat oss träffar vi James vid bryggan. Han tar tillbaka sin båt och öppnar istället upp ett färjeläge.

Det var inte världens finaste område, men det var fint och väldigt öppet. Kändes väldigt kul att galoppera över fälten och speciellt att få träffa vildhästarna. Vad tror ni att det är för ras? Jag tycker att det ser ut som Welsh eller Connemara ponny. 
 
 
 
 


Jag gillade nya området, påminner(mycket sinpo från) Skottland :D Och musiken som spelar när man är där är ju för underbar :D

Svar: Håller verkligen med, något annorulunda men posetivt :)
Zoey Skylund

2016-04-22 // 17:45:56

Jag gillar också det nya området och musiken som spelas där är så sjukt underbar C; <3

2016-04-23 // 22:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback