Uppdateringen V.17

Ledsen att inlägget är försenat har varit upptagen dom senaste dagarna, men här kommer det :). 
Mvh Zoey

 
Hej allihopa! Välkomna till veckans onsdagsuppdatering där vi har en försvunnen flicka med läxor att göra, och chansen att träffa en väldigt speciell vildhäst...

Var är Madison?
Borta i Sydhoven försöker Sigrid, Holly och de andra att gå tillbaka sitt vanliga liv efter mardrömsresan till Sorgeskär då du kom till deras räddning. Men lugnet varar inte länge i Jorvik, där händer det alltid oväntade händelser, så nu blir det din uppgift att hitta Madison eftersom hon försvann precis när hon skulle ha sin hemundervisning.

Här är Madison, men var är Madison?
Här är Madison, men var är Madison?

Hon har, som du kommer att märka, livlig fantasi, men hon är inte borta länge. När ni har hittat varandra kommer hon att övertyga dig om att ni har massa roliga saker ni måste hitta på innan hon sätter igång med de tråkiga läxorna!

Rid ut till Sydhoven för att sätta igång med det här uppdraget. Och vem vet, kanske kan du som en del av det här uppdraget få springa tillsammans med vildhästarna och hjälpa Madison att välja en favorit?

Nya kläder och ny utrustning
Efter att ha byggt upp de nya affärerna i Sydhoven med sina gulliga små insamlingsbössor för betalning, kommer du att märka att det den här veckan finns en hel del nya plagg och grejer för dig att köpa! Alla nya kläder och all ny utrustning kommer självklart också att vara tillgänglig i Gallerian.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är upptagna den här veckan med att sätta upp Hästmarknaden i Fiskebyn.

The Star Stable Show
Kolla in veckans helt nya avsnitt av The Star Stable Show för massor av roligheter med Matilda och gänget!Vi hoppas att du får en underbar vecka, och hälsa Madison från oss när du hittar henne!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Zoey gör uppdraget
 
 • Vi träffar fyrvakten som skulle ha en privatlektion med Madison men Madison hade inte kommit dit än? Så vi rider ner till gården för att leta vilket leder till ett väldigt massa mer letande.
 
 • Tillslut hittar vi äntligen en glad Madison vid runträdet mitt ute på fälten.
 
 •  Madison berättar att hon bara ville kolla på vildhästarna som galopperade omkring. Hon har kommit på namnet Nightdust till sin favorit och vill att vi ska rida ikapp flocken.
 • Vi galopperar över fälten med vildhästarna. 
 
 • När vi stannat ser vi att "Nightdust" är vid oss, så Madison kommer på idén om att vi kan tävla.
 
 • Så händer det vi alla visste skulle hända, Nightdust springer iväg med Madison på ryggen.
 
 • Efter att ha jagat ikapp dom och lugnat ner vildhästen säger vi hejdå till Nightdust.  
 
 • Vi tänkte precis rida tillbaka när Madison hörde något som kom mot oss.
 
 • När vi inser att det är vildhästarna tar vi skydd bakom ett par stenar, dom verkade skräckslagna.
 
 • Så vi bestämmer oss för att undersöka vad det var som hästarna kunde ha blivit rädda för. När vi kommer fram till stranden ser vi en båt som lämnar ön, i sanden fanns det både fot och hov avtryck. 
 
 • Efter att ha pratat med Madisons farmor inser vi att vi får ta dethär med färjan någon annan gång.
 

Jag tyckte själv att uppdraget var väldigt spännande och roligt. Vildhästarna är verkligen jätte fina och jag ser fram emot fortsättningen på detta uppdraget :DKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback