Min bloggpaus

Hej ni som konstigt nog fortfarande läser!
 
Jag har ju inte uppdaterat min blogg sedan midsommar, vilket är en väldigt lång tid då det är julafton om 3 dagar. Mycket har hänt sedan dess. Jag har avgått som ledare för Glorious Arrows och äger nu en egen klubb på Air Star som heter Curious Guards!  Har faktist väldigt nöjd över det valet då klubben verkligen går framåt och jag får vara med personerna jag älskar och bryr mig om. 
Förutom det har såklart mycket stort hänt på Starstable, dom nya hemstallen har kommit, Jorvik City är öppnat, nya hästraser som Lippizzaner och Mustang har kommit till spelet, ja helt enkelt en hel del! Dom nya hästarna betyder såklart fler hästköp för mig!
 
En av mina nya häster Superhero
 
Känns nästan lite onödigt att skriva om allt som har hänt i spelet då så mycket har hänt och ni har nog redan fått chansen att undersöka det själva. Ville mest berätta att blogglusten är tillbaka och jag kommer sakta sätta igång det igen! Förutom bloggen är jag mest aktiv på min Instagram så om ni vill ha mer från mig kan ni kolla in där! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback