Uppdateringen V.19

Ledsen att detta kommer sent, nästa uppdaterings inlägg kommer snart!
 
 

Hej allihopa, och välkomna till ännu en rolig veckouppdatering från Star Stable! Vi börjar med att nämna att Ricky har färgat sitt hår! Det är ingen bugg och inget konstigt, bara en liten utseendeändring, ni vet Ricky har ju svårt att bestämma sig för något och ändrar sig hela tiden!

En bro över djupa vatten...
Långt tillbaka i tiden fanns det en bro mellan New Hillcrest och Sydhoven, men de stormiga haven har slitit ut den under årens lopp. Nu har den förfallit och det finns en del arbete med renovering att göra, som en del av Bernardines vision för New Hillcrests nya look!

Se vem Bernardine har anställt för att laga bron…
Se vem Bernardine har anställt för att laga bron…

Donald. Historiens minst motiverade byggarbetare är tillbaka för att 'hjälpa till' med att laga bron, men eftersom den är byggd högt över vattnet finns det två saker som stoppar honom från att göra framsteg i repareringen: hans höjdrädsla och hans rädsla för vatten.

Det är nog därför han ger bort jobbet till vem som helst. Åk till New Hillcrest och prata med Bernardine så kan hon visa dig vart du ska gå för att hjälpa till.

Nya kläder & ny utrustning!
Kolla in mängder av nya kläder och ny utrustning som precis kommit till Gallerian! Kanske hittar du en ny fin look för dina soliga äventyr i Jorvik!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand sätter upp marknaden i Jorvikstallets Arena den här veckan, redo att öppna när uppdateringen är klar!Ha en jättefin vecka nu!
Kramar från Star Stable-gänget

Zoey gör uppdraget
 
 

 
Jag kommer hoppa över en del av bygget av bron då jag känner att det kommer bli ett lite väll långt inlägg om jag inte gör det.
 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback