Nya form på starthästarna!

Igår kom dagen som många (iallafall som jag) har väntat på! Alla hästar i starthästformen har uppgraderats!
När dom kom ut med detta i början av veckan kom den negativa tanken upp i mitt huvud att vi förmodligen var tvungen att betala för denna upgraderingen, men som tur var var det inte så! Det bästa med detta är att se att folk rider sina starthästar igen, det var länge sen man även tog fram sin egen så jag är glad att Silverheart äntligen fick komma ut och arbeta lite.
 
Nya utseenden till gamla vänner!
 
Bild från Starstables hemsida.
 
Jag har loggat in själv och fått min egna lilla åsikt kring dom nya modellerna. 
Eftersom att detta inte direkt är en islandshäst så har hästarna fyra rörelser som går att bedömma, skritt, trav, kort galopp och galopp. Jag älskar alla rörelser förutom den fulla galoppen, mest pågrund av att hästens hals liknar något en säl men eftersom att min kamera ofta håller sig bakom hästen så kommer detta nog inte störa mig mycket. Förutom det är jag jätte nöjd med dom nya versionerna!
Eftersom att detta endå är starthästen så måste vi komma ihåg att starstable inte kan göra dom helt olika från hur dom såg ut innan och inte heller göra dom alldeles för otroligt vackra, dom är endå några av dom billigaste hästarna på spelet ellerhur? Företaget måste tjäna pengar på något sätt ellerhur? Men som en hästägare så är det tyvärr lite svårt att kunna slösa pengar på starcoins då mina pengar alltid går direkt till hästen (och mat).
 
Relaterad bild
 
Med tanke på denna förändring kom även en ny häst in i mitt stall, eftersom att jag inte spelat mycket under den senaste tiden så har jag lyckats spara ihop mig några starcoins som jag kände behövde slösas! Jag ska lägga in den hästen i "mina hästar" direkt efter detta inlägget så det är bara att kolla in där om ni är nyfikna på det köpet.
 
Jag insåg att alla bilder som jag har tagit på dom nya modellerna inte har sparats vilket betyder att dom kommer läggas upp i något inlägg framåt.. Anledningen till att jag inte loggar in direkt för att ta bilder är för att klockan är 05 på morgonen.
 
En annan grej jag insåg var att eftersom det har hänt en del sedan jag var inne här senast så måste jag uppgradera med stjärnkartor mm.. Ska nog göra om lite gamla saker på den hjälpsidan också. Men det tar jag nog senare idag.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback