Ny häst och klubbarbete

Hej! Det var ett tag sedan, ett väldigt långt tag sedan.. Har ni saknat mig? Jag ska prata om lite saker i dagens inlägg.
Först det första så har jag köpt en häst för mina ihopsparade Starcoins så jag vill nu att ni ska välkommna Powerborn till familjen, som är döpt efter EXOs nyaste låt Power.. Som den Kpop stan jag är så kunde jag inte låta bli, sorry. 
 
Image result for exo power mv gif
Jag som lovade mig själv att inte lägga upp något Kpop relaterat här.. 
 
 
Vilken skönhet va? Min första vita häst :D! Kände att det var dax att skaffa mig en vit polle nu efter många år av spelande, påtal om det. Min blogg fyller 4 år den 1 December, sjukt va? Tiden går så snabbt när man har kul med nära och kära.
 

Nu när jag har varit iväg och köpt mig en bra dator, som iallafall kommer hålla så har jag startat upp klubben igen. Eftersom att klubben Curious Guards var upplöst från mitt konto bara sådär när jag logga in så fick jag helt enkelt lägga in Unit på slutet. Men jag kommer alltid att kalla det CG det kommer inte förändras. 
 
 
Våran hemsida kan ni hitta HÄR
 
Klubben betydde så mycket för mig så jag hoppas att den kan gå tillbaka till det normala igen om ett tag. Mina minnen med denna klubben är oändliga och jag vill bara göra fler och fler med nya och gamla medlemmar.


Saknar dig och din blogg en hel del, är du fortfarande aktiv på Star Stable?

Svar: spelar lite, försöker hinna blogga men dåligt med tid just nu tyvärr
Zoey Skylund

2017-11-13 // 20:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback