Problem och känslor

Hej! Ett litet seriösare inlägg på ingång som känns jobbigt för mig att skriva men känns bäst att förklara vad som pågår. 
 
Under den senaste tiden så har jag kämpat extra mycket med min ångest och att vara deprimerad. Det är inte något jag bara säger utan det är något som jag har kämpat med sedan jag var 11år, och nu den senaste månaden har det varit extra jobbigt. Vilket betyder att mitt spelande och bloggande går fram och tillbaka just nu. Även om jag vill så är det otroligt svårt för mig att gå upp från sängen och göra något. Har även varit jobbigt att ens prata med folk så jag är väldigt osocial just nu, men somsagt det går från dag till dag. 
 
Men med mitt självskadebeteende och självmordstankarna så har jag bara haft så svårt att vara posetiv just nu. Anledningen till att jag inte riktigt velat skriva ut detta innan är för att jag vill inte att folk ska tro att jag vill ha uppmärksamhet för så är det inte alls utan jag har fått frågor om detta och vill vara ärlig om det hela. 
 
Men det har varit så jävla svårt. Både irl och i spelet så får jag en känsla av att alla hatar mig, minsta lilla och jag känner mig helt värdelös vilket är något som har varit så svårt att komma över. Det går inte att övertala mig själv något annat för just nu så ser jag allt på ett negativt sätt. 
 
Jag tänker inte gå in i för privata grejer men jag är tacksam för er som förstår och jag lovar såklart att skriva när jag känner att jag orkar med det. Så tacksam för allt stöd jag får och tack 💗
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback