Saker jag irriterar mig på i sso

Hej! Efter att ha gjort en röstning på min instagram där mina följare fick välja om jag skulle skriva ett inlägg om lifehacks eller irriterande saker. Irriterande saker vann med ett poäng så det är det som blir av!
 
Obs: Inget i detta inlägget är på något sätt illa menat mot Starstable eller spelarna. Ta det med en nypa salt 😃
 

1: Jag kan inte vara den enda som blir sjukt irriterad på att det inte ens är i närheten av rätt när man kratsar hästens hovar. Många av skötselanimationerna ser inte helt rätt ut och jag undrar ens om det ser bra ut på någon häst. Ingen stor grej men lite irriterande enligt mig ifall man kanske vill ta bilder eller filma?
 
Nailed it
 

2: Inte nog med att jag hatar hur tyglarna bara hänger och dinglar hela tiden utan att dom även åker igenom nästan alla hästars hals! Bara något som jag irriterar mig otroligt mycket på. Sen att man hela tiden liksom håller allra längst ut i tyglarna så att dom flyger överallt är något jag stör mig på rejält.
 
 

3: När man missar färjan precis! Nu menar jag inte att man kommer fram och färjan inte är där utan nu menar jag när man galopperar för glata livet och precis när man är framme så avgår den. Ens hjärta bryts ju i två bitar och jag förstår inte varför det händer mig varje gång!

4: Folk som inte förstår ett nej. Det är rätt så svårt att vara klubblös när samma person frågar klubb på en gång efter gång efter gång. Vet inte hur många gånger jag tackat nej på ett trevligt sätt men inbjudningarna bara kommer igen och igen. Ett tips bjud in personen i grupp, fråga och tackar den nej gå vidare. Ingen kommer vilja gå med för att du spammar inbjudningar.

5: Championat.. Bara championat. I starstable idag är det nästintill omöjligt att vinna ett champ sålänge man inte har en otroligt snabb dator. Var säkert två år sedan jag vann ett champ senast och har nästan gett upp helt nu. Jag tävlar mest för skojs skull nu men kommer aldrig högre upp än en 5 plats.

6: Dom långa hoppen i dinodalstävlingen. Inte alls svåra med en köldtålig häst men utan så är det verkligen det värsta som finns. Och ja jag vet att man kan hoppa runt men det är endå otroligt irriterande att behöva göra det varje gång.
 

 
Det var iallafall dom sakerna jag irriterar mig på MEST. Hade jag skrivit alla grejer så hade det tagit ett tag 🙊.
 
Vad tycker ni är irriterande i sso? Kommentera!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback