Typer av hinder som jag vill se i sso

Med tanke på bristan av banor med hinder och olika typer av hinder över huvudtaget så tänkte jag skriva ett inlägg om dom olika hindrtyperna jag vill se/se mer av i starstable.
 
OBS: Alla bilder på hinder som inte är ifrån starstable har jag tagit från ett inlägg av aftonbladet. Du kan hitta det HÄR
 

Sax/Kryss
 
Det finns några få saxhinder i Epona men skulle dock vilja se dom i paddockar så att man kan hoppa dom utan att behöva delta i en tävling. Något jag tycker är tråkigt är dock att hästen alltid hoppar så otroligt högt över låga hinder men ska försöka att inte klaga på det nu. Lite rolig fakta är att saxhinder är ett jättebra sätt för både ryttare och häst att träna på att komma rakt och i mitten av hindret. Det är därför det oftast är saxhinder som används under nybörjarhoppning eller till när man ska börja hoppa unghästar.
 
Oxer & Trippeloxer
 
Det finns inga "riktiga" oxrar i spelet. Finns några terränghinder som är oxer eller trippeloxer men inga riktiga bomhinder. Vill se både oxrar och trippeloxrar på olika banor i spelet vilket man faktist fick se i dom orginala starstable spelen. Fler längdhinder över huvudtaget hade varit kul att ha i spelet, svårare och mer utmanande hinder.
 
 
Mur
 
Murar ses mest i dom högra klasserna inom banhoppning och skulle vara ett roligt tillägg till starstable. Mest för att det känns som ett utmanade hinder som irl kan ta mycket mod för en häst att våga hoppa. 
 
Grind
 
Grindar är något som inte har kommit till starstable men som jag skulle älska om det kom! En grind är ett grindliknande upprätt hinder. Finns även ett slags grindhinder som heter Franke Slootaake som är ett franskt grindhindar som jag skulle vilja ha i spelet. 
 
 
Svinrygg
 
En svinrygg är som en trippeloxer men dom två yttersta bommarna är i samma höjd och den i mitten är något högre. Finns något liknande hinder vid Valedalesjön men detta är då ett terränghinder inte ett bomhinder. 
 
 
 
Vattengrav
 
Ett hinder som ligger mer på att hoppa långt än högt. Hur underbart hade det inte varit att ha en vattengrav och om man landar tidigare så åker vattnet upp i en splash? 
 
Jag hoppas såklart att utbudet av hinder i speciellt kommer utökas. Vi fick se några nya hinder när den tillfälliga banan i paddocken vid vingårdens trädgård kom men den är ju tyvärr borta nu igen. Vad vill ni se för hinder i spelet?
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback