Uppdateringen och ny häst

Kläder som är perfekta för galoppbanan!
Nya kläder och utrustning
 
I dagens uppdatering så gav starstable oss några nya kläder samt utrustning. Dessa är för galopptävlingar etc.
Jag gillar kläderna men tycker att utrustningen kunde gjorts mycket bättre. Mest pågrund av att jag skulle vilja ha en galoppsadel och inte bara en vanlig med några färger på sig. Dessutom så har jag väntat i evigheter på att galoppbanan ska bli uppdaterad och det har gått några år nu så man blir lite otålig. Kanske låter jätte negativ men är faktist nöjd över kläderna vill dock bara ha en bra anledning för att köpa dom. Hur kul skulle det inte vara om dom gjorde klart galoppbanan? En något större bana än nu med läktare och allt, hur kul hade inte det varit? Att kunna sätta sig på läktaren och kolla på när folk tävlar med sina hästar, hoppas att det kommer snart in i framtiden!
 
Sen så har starstable även valt att fixa fler ridbyxor med rida 5. Är jätteglad över detta för har tröttnat en hel del på dom svarta jeansen som jag rider runt med överallt. Men efter att ha varit inne och kollat så ser jag att jätte många byxor nu har 5 i rida vilket gör mig glad. Kommer säkert använda dom svarta jeansen fortfarande men kul att kunna använda andra byxor också nu utan att gå ner 1 i rida.
 
Medaljerna över anslagstavlorna är fixade. Nu är dom mindre och man slipper få upp vilken medalj man fått varje gång man är klar. Är även tacksam över att vissa tävlingar nu är lättare att få guld medaljen på vilket känns bra för mig då jag inte är den bästa på tävlingar.
 
Ny laddningskärm
 
Är helt förälsakad i den nya laddningskärmen. Denna bilden gör mig bara mer sugen på att se vad mer starstable kan ge oss inom grenen hoppning. Skulle älska att ha fler banor med hinder, fler typer av hinder och fler rivbara hinder som står uppe hela tiden! Skulle även älska att ha riktiga benskydd i spelet!
 
 
 
Förra veckan så kom det en ny hästras till spelet och såklart så köpte jag en! Här är min nya hopphäst Sierra som jag blev helt kär i. Jag älskar skimmlar så kunde inte stå emot att köpa denna, hur fin är den inte!
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback