Arbete och funktioner

Hej!
Nu sitter jag här och bestämde mig för att faktist skriva. Har jobbat varje dag nu från 08 - 19 så har varit så otroligt trött, vilket har gjort att jag inte ens har spelat då jag gått och lagt mig såfort jag kom hem. Men igår och idag var jag ledig så jag tänkte att det var lika bra att passa på. Även om jag fortfarande är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig så förtjänar bloggen lite extra omsorg idag eftersom att jag sedan kommer jobba fram till Söndag igen. 
 
Jag gjorde såklart dom nya uppdragen som kom i Onsdags men jag kände att det inte var nödvändigt att blogga om dom då det var ett återkommande uppdrag. Men jag gillade dom nya kläderna och lyktorna är alltid lika fina att kolla på, speciellt när det är mörkt i spelet!
 
 
En annan funktion som kom som jag har väntat på i evigheter är att kunna klappa sin häst! Jag har spelat sso i flera år och har alltid velat ha den funktionen där man kan visa kärlek till sina hästar. Sen så ser den ju såklart inte helt perfekt ut på alla hästar men jag tycker endå att det är otroligt mysigt. Jag tycker dock att det är tråkigt att man inte kan använda fotofunktionen när man klappar sin häst.
 
 
Jag har dock kommit rätt så långt med mitt levlande! Eller långt och långt det beror ju på vad man själv tycker. Vissa tycker att 2 hästar är mycket att levla och visa tycker att 10 är lite. Men jag har iallafall gått från 12 till 8 nu! Nu måste jag bara fortsätta kämpa och sluta lata mig.
 
Utan att ha så mycket mer inspiration om saker jag kan skriva om så tänker jag avrunda inlägget här. Jag vill inte känna mig tvungen att skriva även om jag vet att ni läsare vill ha mer inlägg. Men jag skriver när jag har tid och inspiration till det så blir det längre och bättre inlägg!