Fortsättning på huvuduppdragen!

Hallå! Så fortsättningen på huvuduppdragen kom igår så ska ju såklart blogga om det. Kommer dock inte skriva dit mina personliga tankar förens i slutet av blogginlägget, enjoy!
 
Bildresultat för spoiler varning
 

 
Vi red tillbaka till Pi då trolldrycken äntligen var klar! Nu var det bara att bege sig tillbaka till Cirkusen
 
 
Nu var det bara att dricka upp och ge sig in! Det visade sig dock att en labyrint skapades istället och vi var tvungna att ge oss in på egen hand. (trollkungen? Labyrint någon? någon? nehe..)
Tillslut så hittade vi ut från labyrinten och fram till Concorde som satt inspärrad i en bur.
 
 
Vi hade dock blivit lekta med av Ydris och han förde in oss i tältet där vi vart tvungna att tävla för våran frithet mot andra. Då fick vi reda på att alla hästarna han hade egentligen var personer från Bobcats! Han förvändlade oss till en guldig häst och den som vann skulle få förvandlas tillbaka till människa. Vi fick även reda på att han kom ifrån Pandoria, intressant information ellerhur?
 
 
Som tur var vann vi tävlingen,Ydris höll sitt ord och förvändlade oss tillbaka till människa igen. Vi bestämde oss för att ge oss tillbaka för att berätta allt vi fått reda på för Evergray. Vi letade upp hans dagbok och fick höra av honom att vi fick hoppas att tiden stog på våran sida. Sen var det slut.
 
Sammanfattning
Egentligen så hade jag förväntat mig mer. Det tog mig knappt 20 minuter att göra allt och vi kom liksom ingen vart enligt mig. Kändes som att det enda man gjorde var att springa en ny tävling som förstås var rolig men endå? Eftersom att den slutade så plötsligt så trodde jag nästan att det var en bugg. Vi får väl hoppas att den fortsätter snart igen?
 
 


Håller med.Jag hade förväntat mig nåt mer

Svar: Lite synd men vi får hoppas på något stort nästa huvuduppdrag!
Zoey Skylund

2018-07-15 // 20:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback