Iväg och Outfits

Först och främst så ja jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men denna gången har jag en anledning! Har varit iväg samt att jag har jobbat. Iallafall så följde jag med familjen till Astrid Lindgrens värld i vimmerby så tänkte att ni kunde få lite bilder därifrån iallafall.
 

 
Om vi jämför med innan så har vi otroligt mycket val på utrustning och outfits att välja mellan idag. Hittade faktist några gamla bilder som bevisar detta lite.
 
 
Gamla spelare kommer nog ihåg när det bara fanns en tävlingsbar outfit och ALLA red runt med den.
 
 
En klubboutfit från 2013.
 
 
Idag har vi ju ett mycket större utbud av kläder. Det finns massor av tävlingsbara kläder att använda och nästan alla spelare ser olika ut idag. Det är nog rätt så svårt att rida omkring och se flera ryttare med likadana tävlings outfits. Så jag satte mig ner, letade igenom mina bilder och hittade några på fina outfits jag har haft. Såklart var det svårt då hela min garderob är fylld av saker men dessa är några av mina favoriter.
 
Jag älskar mörkblått så denna outfiten var inte ett undantag. Red säkert runt en hel vecka i detta.
 
Det är såklart alltid roligt att ha en outfit som matchar hästen man rider på. Denna hästen tyckte jag dock var otroligt svår att hitta en bra outfit till, men jag fick tillslut ihop denna "havs" outfit som passade otroligt bra.
 
Vinteroutfits är domhär mysiga med tjock tröja och mössa. Denna outfiten matchar även snön lite och ser varm och gosig ut!
 
Grön är min favoritfärg så det är klart att jag ska ha en grön outfit på listan!
 
Har tyvärr inte så mycket att skriva egentligen, är jätte trött nu och ska straxt gå och lägga mig men ville uppdatera lite iallafall.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback