Klubb och urhästar

Jag börjar dethär inlägget utan att egentligen veta vad jag ska skriva om. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att levla så äntligen är en till häst i level 15! Jag tror att det är sju hästar kvar att levla?
 
 
Joinade även en klubb. Det är ju lite brist på bra klubbar på Air Star just nu så jag har känt att jag får söka mig lite fram. Nu menar jag inte att gå med i en klubb och sedan byte efter en vecka utan jag pratar om att verkligen lära känna en klubb och se om jag trivs eller inte just för att hitta den perfekta klubben för mig. Det går inte att lära sig allt om en klubb bara via hemsidan egentligen utan man måste ha varit med ett tag tycker jag för att få en bra bild av vad det är för slags klubb. Så så ligger det till just nu. 
Jag ville ju verkligen gå med i en klubb då jag börjat spela så aktivit igen, det är nästan lite tråkigt att vara utan klubb. Sen så är det ju inte så lätt att hålla fast vid en klubb när man inte ens är aktiv, var oaktiv i över ett år liksom. Vi får se hur det går.
 
Har inte hittat fler än tre av midsommarblommorna.. Vet inte om jag bara har varit lat eller om jag inte har någon talang för att hitta grejer. Men tre är väl rätt så bra ellerhur? Kommer inte ens ihåg hur många det faktist var men mer än tre var det iallafall.
 
 
 
Starstable la nyligen ut på sin instagram att dom Jorvikiska urhästarna kommer tillbaka imorgon. Ska jag vara ärlig inte så glad över det, ja många är säkert jätte glada över att få chansen att köpa dom men det var lite kul att det liksom var en tidsgräns på att få dom så att bara några hade dom men nu kommer dom tillbaka. Men som sagt kul för dom som inte redan har köpt dom.
 
Bytte även hemstall till Fort Pinta för det är väldigt intressant info ellerhur?
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback