Min blogg under åren

Eftersom att min blogg fyller hela 5 år i December så har jag valt att göra ett inlägg om min resa under tiden som bloggare. 

(null)

Mina första inlägg var egentligen vara bilder med kanske en menings text. Denna var det första inlägget jag la ut och det innehöll två bilder på mig och min ponny. 

(null)

Dom som spelade 2013 kanske känner igen klubbnamnet Water Cobras? Den klubben var inte direkt så proffesionell eller noggrann men den stog mig nära. Egentligen under 2013 så använde sig inte klubbar utan ansökningar eller hemsidor så ofta. Det var väldigt normalt att leta klubb eller söka medlemmar i globala och det var oftast där man hittade sin klubb.  Såklart så fanns det säkert några med hemsidor men det var inte alls som det är idag. 

(null)

2014 så gick jag med i Rainbow Dragons, fan vad jag saknar den tiden. Det är en av dom bästa klubbarna som har funnits på Air Star enligt mig och det är synd att den las ner. 

(null)

Kommer fortfarande ihåg dethär, vi skulle ta hoppbilder men ingen blev bra konstigt nog? Så jag har ett antal fail bilder sparade.

(null)

Det är fyra år sedan Dino dalen låstes upp? Jag kan inte fatta det! Det var en sån stor grej efter att man hade suttit och väntat på att snön skulle smälta i flera år och jag kommer ihåg hur exalterade alla var. 

(null)

Julen 2014, när min blogg fyllde 1 år. Känns som att det var igår när man red runt på sina renar och njöt av snön. Saknar det en del faktist.

(null)

2015 var egentligen när min blogg låg på top. Det var även då som den första hästrasen med nya animationer kom.

(null)

Midsommar 2015. Aka när jag brände upp Nellie Snowgirl
Sen från December 2015 till April 2016 så bloggade jag ingenting. Jag tog en paus för att fokusera på riktiga livet men sen så var jag tillbaka! 

(null)

2016 var ju även när Sydhoven låstes upp. Känns också som igår faktist tiden går så otroligt fort!

(null)

Sen 2017 så tog jag ett helt års paus från både bloggen och spelet. Det var ju inte så länge sen sedan jag faktist kom tillbaka igen? Men nu är jag här aktiv och skriver på nya inlägg! Jag längtar till att se hur bloggen kommer se ut om några år till. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback