Nya uppdrag med druiderna!

Hallå!
Äntligen kommer ett längre inlägg i samband med nya uppdrag! Så det är rätt så uppenbart SPOILERS
 
Bildresultat för spoiler varning
 

Vi började med att rida till Valedale för att prata med Elisabeth. Hon berättade att Alex fortfarande var arg på henne och hade nu blivit ivägskickad till Gömda dino dalen, vi rider iväg för att hitta henne!
 
 
Alex förklarade att rävarna hade snott allt hon hade samlat på sig så vi fick leta upp dom och jaga dom för att få tillbaka rötterna, hon hade inte lust att leta upp fler.
 
Påvägen tillbaka till Valedale så kände vi oss plötsligt övervakade..
 
Det visade sig vara kallterna och då vi visste att dom inte var av någon fara så fortsatte vi bege oss mot Valedale då Alex höll på att frysa ihjäl.
 
Men när vi var framme så fick vi ett sms från Justin! Han berättade att han trodde att han hade kommit på ett sätt att hitta Annes häst! Efter att vi hade frågat om vi skulle ta med oss lasagne så red vi mot Moorland.
 
Efter att ha kommit till rätt ställe så hitta Zoey ingen där, vart var Justin?
Det visade sig att Justin hade bestämt sig för att äntligen hälsa på sin far, det var ett fint återförenande som även Maya verkade tycka om!
 
 
Justin ville hälsa på Bobcats härnäst men Loretta var borta?
Tan sa att hon aldrig skulle gått till spådamen och att hon nu ville lämna Bobcats för hon skulle aldrig kunna ha Justin som ledare. Vi känner dock att vi inte har tid med detta just nu och fortsätter därför vårat sökande.
 
 
Ljuset leder oss till Cirkusen där vi stöter på massa cirkushästar
 
 
Vi bestämmer oss för att fortsätta söka till fots, vi kommer fram till burarna och ska precis undersöka dom när vi bli upptäcka och jagade ut!
 
 
Ett stort fält sattes upp kring cirkusen för att hålla alla utanför, Linda och Zoey försökte få bort kraftfältet men inget fungerade. Vi bestämde oss för att bege oss till häxan Pi! Det var endå hon som Ydris levererade fyrklövrar till första gången han kom till Jorvik. Om någon visste något om Ydris så var det hon!
 
Men det visade sig att någon hade kommit dit före oss?
 
 
Han ville köpa Justins häst av Pi, borde vi vara förvånade att han tänkte äta upp henne?
Efter att ha lurat iväg hästätaren så pratar vi med häxan.
 
Vi behövde fixa en trolldryck! Men Pi hade slut på en del av det hela som bara grisar kunde lukta fram? Hon förvandlade tillfälligt Justins häst till en gris och såklart var det vi som skulle ge oss ut och leta.
 
Saga hittade såklart all svamp och vi återvände! Pi bestämde sig för att göra några "uppgraderingar" efter det hon hade uttsatt Saga för. 
 
 
Efter att vi hade fixat trolldrycken så var det dax att vänta..
 
Fortsättning följer nästa Onsdag..
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback