Onsdagsuppdatering 18 juli!

Hallå! Ännu en uppdatering betyder såklart ännu ett blogginlägg! Jag och min lilla ponny ger oss ut för att kolla vad denna uppdateringen har att ge.
 

 
Det har kommit fler kläder och utrustning till cosplay butiken i Jorvik Gallerian!
 
 
Denna gången med pirat-tema!

 
Urhästarna är tillbaka igen!
Dom går som vanligt att hitta bredvid vägen mot Firgrove. Alla hästarna säljs för 599sc och kommer vara kvar i två veckor.
 
 

En ny ponny har kommit till starstable appen!
Det finns nu en till ponny att föda upp via starstable appen!
 
Föd upp den sötaste ponnyn någonsin!

Huvuduppdragen fortsätter!
 
 
Vi beger oss till Big Bonny för hjälp med att lösa detta! Vi behöver någon... Uhm ja som henne?
 
 
Bonny frågade vad för skum typ jag hade med mig. Evergray förklarade därför att han hade hört att ingen hade koll på klockor som hon hade. Han berättade att vi behövde en klocka, men ingen vanlig klocka. Men hon behövde fler detaljer för att bygga denna klockan, allt var tvunget att bli perfekt! Vi gav oss ut på jakt efter delar till klockan. 
 
Efter att jag inte hade hittat den sista och letade i 10 minuter innan jag förstod att jag skulle in i klocktornet så var det tillbaka till Bonny.
 
 
(jag tittar helst inte på clowner frivilligt)
 
 
Linda förklarade Planen för oss och nu var vi redo att möta Ydris igen! Även om han skulle vara svagare så var vi tvunga att vara redo på allt. Man vet aldrig vad han kan ha för sig.
Klockan släppte in oss innanför kraftfältet. Justin tog även med sig en arg Tan som ville prata med Loretta.
 
Vi gick in i tältet och träffade ydris. Han vart inte så glad över klockans ljud
 
 
Vi fångade honom tillsist och lyckades minska på hans krafter så pass att han bad oss om nåd. Men efter att vi hade fått ut bobcats flickorna så vart han arg. Garnok dök upp från ingestans och hotade att sluka våra världar. Vi valde att förstöra klockan och ge tillbaka Ydris sinna krafter. Ydris skickade iväg Garnok igen.
 
 
Ydris släppte Concorde och gav oss en femklöver som present. Vi försökte få honom att hjälpa oss men han hade gett upp. Vi möter upp Linda utanför och bestämmer oss för att kolla till Tan och Loretta innan vi beger oss tillbaka till Valedale.
 
Tan sa att vi inte behövde förklara det som hände i tältet, det fanns onda saker här i världen. Men Loretta var äntligen tillbaka till sitt vanliga jag och dom hade rätt ut allt. Nu var det bara att rida tillbaka till Valedale.
 
Vi kollade till Concorde och red sedan tillbaka till Elizabeth. Hon berättade att nästa gång hon kallade på oss så skulle vi rädda Anne även om vi var tvungna att dö på plats!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback