Värmen

Hej! Jag har inte något påhittigt att skriva om men jag tänkte iallafall uppdatera så att jag kan intala mig själv att jag faktist har lyckats med något idag. Istället för att vara super intressant så ska jag vara ärlig och säga att mitt liv är otroligt trist just nu. Har ont i huvudet hela tiden pågrund av värmen och är otroligt mycket slöare.
 
Något jag faktist gjorde idag dock var att ge mig ut och rida i 29 graders väder.
 
 
Hon var inte heller så glad över vädret. 
 
Jag är egentligen en person som hatar vintern och älskar sommaren men denna värmen är bara jobbig. Foderbristen är enorm och hela jag är full av soleksem efter att ha varit ute i solen för mycket än vad mitt bleka jag tycker är okej. 
 
Man har ju inte direkt insperation till att göra något, varken att levla, blogga eller spela alls. Sen i Augusti så kommer jag jobba på Linköping Horse Show och med denna värmen är jag överlycklig över att sitta i domartornet hela tiden. Dom på banan kommer inte bränna sig lite om det är såhär varmt då. 
 
Relaterad bild
 
 
Jag har dock lyckats att skriva lite på min wattpad. Har alltså lyckats mer mer på en dag än vad jag gjort på en vecka. Sitter just nu och kollar youtube och svettas. Tog dock nyss en kall dusch så jag är inte så varm som jag var innan. 
 
Jag kommer uppdatera igen när mitt mindblock har försvunnit. Men om folk kommenterar med tips om vad ni vill läsa så blir jag såklart tac
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback