Western i starstable

Hallå!
Jag började fundera över framtiden för western i sso. Mycket mer skulle absolut kunna göras, fler tävlingar till exempel? Jag gjorde en westernoutfit som jag red runt med igår och började fundera på vad jag skulle älska att se i framtiden!
 
OBS: Jag äger ingen av bilderna som jag lägger upp förutom dom från sso!
 
 
1. Egentligen så hör inte detta bara till westernridning utan det är en funktion som jag skulle älska att ha i vanliga fall med! Att kunna sitta ner i traven
Hur underbart hade det inte varit att kunna välja om man skulle rida lätt eller sitta ner? Skulle ju även vara användbart vid barbacka ridning eller dressyr!
 
Bildresultat för western riding gif
 
2: När vi rider utan tyglar så håller ju våran karaktär bara i sig med en hand, men att även kunna hålla i med bara en hand när man rider med tyglar hade varit kul.
 
3: Nu vet jag inte riktigt vad man brukar kalla detta men vi säger "spin". Hade varit roligt att kunna göra, eller att en annan hästras kom med just den rörelsen precis som att  mustangen kan bockar tillexempe.
 
Bildresultat för western horse gif
 
4: Bett är något som skulle vara kul att variera mellan på sso, skulle såklart inte varit nödvändigt egentligen men hur fint skulle det inte vara att ha ett detaljerat westernbett till sitt westernträns? Jag hade inte tackat nej till det! Sen så hatar jag överlag att våra ryttares tyglar alltid hängar och stutsar, det skulle jag också vilja kunna välja själv hur man vill ha det beroende på.
 
Bildresultat för western riding bits
 
5: Dom flesta starstable hästar har en tendens till att dra upp huvudet när man rider dom, hade varit härligt att se en häst gå i låg form med huvudet neråt och en rak "linje" mellan manken och nacken. Inte bara med krökt nacke utan en avslappnad position. 
 
Bildresultat för western ridingBildresultat för dressage riding
Låg form                                                              I form
 

Kommer faktist inte på så jätte mycket mer så detta var väl bara ett kort inlägg med idéer! Tror ni att något liknande kommer komma till starstable? Kommentera!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback