Tillbaka! Samt ny häst!

Hallå! 
 
Bildresultat för waving gif
 
Så jag har inte bloggat på evigheter..
2017-09-22 för att vara exakt. Så jag är inte förvånad över att läsarna har droppat. Anledningen har varit att jag har helt enkelt inte haft insperation eller tid till det, jag jobbar, har häst och pluggar. Men nu är det lov och jag har flyttat hästen närmare mig så jag har mer tid att spela igen! Tänkte uppdatera lite om dom senaste uppdateringarna jag missat men inte i ett enda inlägg för jag är alldeles för lat för att göra allt på en gång. 🙃
 
Iallafall! jag köpte en till häst? Har helt glömt bort hur många jag har men kan säga att jag har rejält många olevlade så det är nog tid att börja levla igen.. Hur tråkigt det än är.
 
Vi välkommnar Eveningdesire "Putte" till familjen!
 
När jag såg dom nya ponnysarna så kunde jag inte riktigt låta bli, dom är ju så söta!! 😍
 
Jag är väldigt glad över att starstable har utvecklats så mycket nu, känns som det var igår när man bara kunde ha en häst och nu har jag 43 stycken i stallet. Jag hoppas att starstable kommer fortsätta växa och ge oss ännu mer kul i framtiden!
 
Relaterad bild
 
Men för nu så ska jag vidare till min häst så kommer det ett nytt inlägg ikväll! LOVAR att uppdatera varje dag nu! Om jag glömmer skriv och skäll på mig!