Näsblod och klubb

Hej!
 
Zoey och Sienna
 
Klockan är 22:00 nu och jag blev bara lite sugen på att skriva. Har faktist varit jätteduktig med att levla nu (iallafall enligt mig själv) då jag bara har 6 olevlade hästar just nu, känns underbart! Håller just nu på och levla min nyaste stjärna Sienna som är på bilden där uppe. Älskar verkligen dom nya hästarna! 
 
Kom rätt så nyligen hem faktist då jag har varit hos min riktiga häst. Lyckades nocka mig själv så att jag började blöda näsblod och allt men annars så gick det helt okej, är rätt så klumpig av mig liksom. 
 
Hade även ett event med The Knight Order idag, gick ju med i den rätt så nyligen som klubbledare. Är ju inte så otroligt aktiv då jag har både plugg, häst och jobb men min kompis äger den klubben så jag hjälper till så mycket jag kan med uppstarten! Känns jättekul faktist att ha event igen och få "äga" en klubb igen och denna gången tillsammans med en av mina bästa vänner. Har saknat att vara med i ledningen av en klubb då jag alltid har trivts mest med det. Eftersom att jag dock rätt så nyligen faktist har börjat spela igen efter över 1års paus så hade jag inte så bråttom att hitta ny klubb innan jag var säker på att jag skulle fortsätta spela. Det är rätt så segt ibland att spela då det inte finns så mycket att göra längre men klubb och vänner gör allting bättre.
 
StarStable 2018-08-14 23-48-36.png
The Knight Order
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback